Zapečené gnocchi s vepřovou panenkou, hříbky a šunkou zpět

Ingredience:
gnocchi500 gčerstvé nakrájené hříbky hrstschwarzwaldská šunka100 g
smetana1 kelímekvepřová panenka300 gsůl špetka
pepř špetkabobkový list a nové koření dle chutibylinky na naložení masa (tymián a rozmarýn) dle chuti
gnocchi 500 g, čerstvé nakrájené hříbky hrst, schwarzwaldská šunka 100 g, smetana 1 kelímek, vepřová panenka 300 g, sůl špetka, pepř špetka, bobkový list a nové koření dle chuti, bylinky na naložení masa (tymián a rozmarýn) dle chuti

Příprava

Naložte si vepřovou panenku do vámi oblíbených bylinek....

Panenku si nakrájíme na plátky, opepříme (já snad už na všechno používám sečuánský pepř), poklademe několika snítky bylinek a necháme odpočinout alespoň hodinku do lednice. Po odležení si panenku vyndáme z chladu a alespoň půl hodinky necháme při pokojové teplotě, než ji budeme zprudka opékat. Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si dáme vařit houby spolu s bobkovým listem a novým kořením. Uvařené gnocchi naskládáme do malé zapékací misky, poklademe plátky opečené panenky, přidáme šunku, zasypeme houbami a ve zalijeme smetanou. Dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat bylinky a zapečeme.

2014-09-16 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojaperitiv
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI