Ingredience: | |||||
brambory | 600 kg | grilované kuřecí maso | 250-300 g | sladkokyselé zelí | 1/2 balíčku |
česnek | 3 stroužky | máslo Ghí | 3 lžíce | čerstvá petržel | 1 hrstka |
sůl | 1 špetka | pepř | 1 špetka | cibule | 1 ks |
Aneb, co dům dal. Po rodinném grilování nám zbylo trošku nových brambor, masa a tak mě napadlo využít všech zbylých ingrediencí a zapéct je v troubě. Světe div se, ale byla to zase dobrota.
Brambory vařené, ale i syrové nakrájíte na kousky do mísy, kam přidámne kousky masa, sladkokyselé zelí, cibulku, předehřáteé Ghí máslo a čerstvou petrželku. Dosolíme, dochutíme, promícháme důkladně dohromady a vložíme do předem vymazané zapékací formy. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 stupňu.
Podáváme se zeleninovým salátkem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI