Zapečený králík na česneku a zelenině s bramborem zpět

Ingredience:
České Ghíčko dle potřebykráličí stehna2 ksčesnek2 stroužky
cibule2 ksmrkev2 ksbrambory dle potřeby
sůl dle chutivoda dle potřeby
České Ghíčko dle potřeby, králičí stehna 2 ks, česnek 2 stroužky, cibule 2 ks, mrkev 2 ks, brambory dle potřeby, sůl dle chuti, voda dle potřeby

Příprava

Maso u nás doma nesmí chybět a králičí je u našeho malého strávníčka TOP.
A jelikož jej miluje na česneku, tak jeho přání bylo vyplněno a ještě trošku vylepšeno.

Králičí stehna opláchneme, vložíme do zapékací mísy, osolíme a potřeme česnekem, přidáme pokrájenou cibuli, mrkev a podlijeme vodou. Pečeme přiklopené na 180°C. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké potřeme Ghíčkem, necháme již odklopené a necháme ještě upéct kůrčičku. Podáváme s uvařeným bramborem.

2016-03-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI