Ingredience: | |||||
České Ghíčko | dle potřeby | králičí stehna | 2 ks | česnek | 2 stroužky |
cibule | 2 ks | mrkev | 2 ks | brambory | dle potřeby |
sůl | dle chuti | voda | dle potřeby |
Maso u nás doma nesmí chybět a králičí je u našeho malého strávníčka TOP.
A jelikož jej miluje na česneku, tak jeho přání bylo vyplněno a ještě trošku vylepšeno.
Králičí stehna opláchneme, vložíme do zapékací mísy, osolíme a potřeme česnekem, přidáme pokrájenou cibuli, mrkev a podlijeme vodou. Pečeme přiklopené na 180°C. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké potřeme Ghíčkem, necháme již odklopené a necháme ještě upéct kůrčičku. Podáváme s uvařeným bramborem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI