Zapečený Šmakoun s houbami a brokolicí zpět

Ingredience:
Šmakoun přírodní aroma1 baleníjarní cibulka1 ksmražené houby1/2 hrnku
pesto z medvědího česneku1 lžičkačervená paprika špetkakmín špetka
sůl dle chutipepř špetkahobliny sýru Grana Padano dle potřeby
Šmakoun přírodní aroma 1 balení, jarní cibulka 1 ks, mražené houby 1/2 hrnku, pesto z medvědího česneku 1 lžička, červená paprika špetka, kmín špetka, sůl dle chuti, pepř špetka, hobliny sýru Grana Padano dle potřeby

Příprava

Šmakoun, pro někoho surovina, nad kterou ohrnuje nos, pro mě výborná možnost, jak vymýšlet zdravé recepty, které výborně chutnají.

Šmakouna nakrájíme na kostky, obalíme v mleté červené paprice a orestujeme na olivovém oleji s jarní cibulkou a propláchnutými houbami. Dochutíme kmínem, solí a pepřem. Po chvíli přidáme růžičky brokolice, kterou jsme povařili do poloměkka v páře, lžičku medvědího česneku a společně vše prohřejeme. Poté směs dáme do zapékací misky, posypeme hoblinkami sýru a dáme na cca 2 minuty zapéct do mikrovlnné trouby.

2015-04-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI