Ingredience: | |||||
krkovice | 400 g | pikantní klobása | 1 ks | cibule | 1 velká |
velká brambora | 3 ks | zelená paprika | 1 ks | stroužek čeneku | 3 ks |
dijonská hořčice | 2 lžičky | olej | 3 lžíce | paprika mletá (sladká i pálivá) | 1 lžička |
sůl | špetka | pepř | špetka | tymián | špetka |
drcený kmín | špetka |
Teplá večeře z alobalu nemusí chutnat vůbec zle. Vyzkoušejte tento recept a uvěříte.
Maso nakrájíme na kostky, papriku, brambory a klobásu na kolečka, cibuli na céčka.
Do misky dáme olej a všechno koření, přidáme hořčici, rozmačkaný česnek a pořádně promícháme.
Do této směsi dáme maso a brambory, pořádně promícháme a necháme cca půl hoďky marinovat.
Silnostěnný alobal zakápneme olejem a navrstvíme směs masa, brambor a zeleniny.
Joo... ty balíčky z tohoto množství máme dva. Alobal pořádně uzavřeme a dáme na plech do trouby, rozpálené na 200 st. Pečeme cca 45 minut.
Pak alobal opatrně rozevřeme a necháme ještě 15 minut dopéct na barvičku. Alobalem nešetřete, aby se vám dal dobře uzavřít.
Doboru chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI