jméno a příjmení | Martin Lev |
pracovní pozice | majitel studia a lektor |
znamení | váhy |
koníčky | vaření, chalupaření, rybaření |
sny a cíle | chytit pořádnou rybu,a aby Vám Šelma v kuchyni dělala radost a užitek |
Kurzy vaření Praha |
Pracoval jako šéfkuchař pro Mercedes Benz H.I.B s.r.o., kde se vařila mezinárodní a francouzská kuchyně. 1995 jsem se realizoval jako šéfkuchař v krásném hotelu kousek od Karlova mostu v hotelu Pod věží, kde se vařila mezinárodní a židovská kuchyně. Další zkušenosti jsem nabíral v hotelu U tří pštrosů, na Německé ambasádě a ve francouzské restauraci Dobromila a lá francaise, kde se připravovala kuchyně zvěřinová a z dob 19.stolení podle D.M.Rettigové. Dále jsem působil jako šéfkuchař v irském Pack Pub a poté jsem pracoval 9 let jako executive chef pro restaurace Jáma a Jáma steakhouse. Nyní pracuji pro společnost Intercetering s.r.o.
Jsem absolvent kuchařské akademie a člen AKC kuchařů a cukrářů ČR.
Publikoval jsem články do odborných časopisů a novin a zúčastnil jsem se několika kuchařských soutěží.
Nezapomeňte servírovat se zakysanou smetanou, tak jídlu dodá úžasný šmrnc.
Obyčejné placky můžete vylepšit přidáním škvarků. Placky můžete využít např. jako skvělou přílohu.
Podáváme s brusinkami a pečeným toustem....
Sýrový dort nebo-li cheesecake je velmi jednoduchý a každý si ho může připravit doma. Můžete vyzkoušet například tento recept.
Nebojte se použít při pečení mrkev. Vyzkoušejte vynikající mrkvový dort, který Vás překvapí jeho jedinečnou chutí.
Blbouni jsou vlastně klasické knedlíky naplněné ovocem. Zkuste tento recept a udělejte si jahodové blbouny.
Kdo by neměl kachničku rád. Vidíte tu kůrčičku? To stojí za to!
Není lepší kombinace červeného vína, jalovce a zvěřiny. Zkuste a myslím, že mi dáte zapravdu.
Kdo tuto delikatesu ještě nezkusil o hodně přichází!
Obejděte stánek na náměstí obloukem a vrhněte se spolu se mnou na právý domácí kebab, který rozvoní půlku panelového domu.
V jednoduchosti je krása přátelé a ne, že ne!
Věřte, že jídlo je tak skvělé, že sníte i pekáč.
Takové vynikající pečínky se u nás ve škole vaření pečou velmi často. Příprava mas je oblíbená nejen mezi pány, ale i nejedna manželka chce svou drahou polovičku ohromit podobnou delikatesou.
Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?
Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI