jméno a příjmení | Milan Šesták |
znamení | lev |
motto | Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš... |
koníčky | rodina, posezení s přáteli u grilu a dobérho jídla a pití, RC modely, fotografování, vaření, hudba |
sny a cíle | Nikdy nezklamat sám sebe. Setkání se známou osobností v oblasti gastronomie. |
Jmenuji se Milan a jsem vyučený strojní zámečník. Jsem prostě klasik a pohodář, kterého nerozhodí malichernosti, hloupost a kritika lidí. Neřeším nepodstatné věci. Beru život s nadhledem a snažím se každý den užívat, jako kdyby to byl ten poslední. Jinak jsem obyčejnej chlap, který si na nic nehraje, je oporou své rodině i blízkým. Mám rád smysl pro humor a nikdy nezkazím žádnou legraci. Miluju posezení s přáteli a přípravu dobrého jídla. Rád experimentuji, proto nacházím inspiraci též v mezinárodní kuchyni. Baví mě kombinovat různé suroviny, koření a chutě, nemám rád stereotyp, rád se nechám inspirovat známými kuchařskými esy, jako jsou Radek Kašpárek, Zdeněk Pohlreich, Gordon Ramsey a Jamie Oliver.
Záleží mi na stylingu a na rozložení jídla při jeho servírování.
Vyzkoušejte si klasiku francouzské kuchyně, která se nápaditě podobá receptu na hovězí po burgundsku. Což není náhodou! Tento recept pochází právě z oblasti Burgundska. Když se začtete v kuchařkách o oblastech, kde se hojně připravuje na víně bílém.
Selátko nemusí skončit jenom na tyči rožně, ale můžete si jej připravit i doma. Například kolínka vás mohou chuťově vystřelit až do nebes.
Máte rádi telecí? Zkuste připravit medailonky a věřte, že budete s jejich chutí spokojeni.
Holandská omáčka skvěle vyzdvihne chuť lososa a vytvoří dokonalou kombinaci chutí....
Jen málokdo by odolal šťavnatému hovězímu steaku....
Tento recept je náš oblíbený, protože je chutný a rychlý, obzvláště když si noky koupíte.
Maso připravené tímto způsobem je opravdu dobrota....
Vyzkoušejte nový trend ve vaření! Vařte ve vakuu.
Jako příloha se hodí domácí knedlík, ale můžete podávat i s bramboráčky.
Kdo má rád smetanové dezety, musí určitě zkusit....
Koření piri piri zaznamenává velký boom v kuchařské komunitě facebooku. Tak si zkusím jeden recept i já.
Několikahodinové dušení ve vlastní šťávě a tuku, to je to súprávné konfitování.
Jestli někomu chutná kupovaná vepřová konzerva tak ať vyzkouší tenhle recept, teprve potom pozná, co je to delikatesa.
Chcete pohostit své hosty něčím netradičním? Připravte třeba tyto křepelky.
Kdo má rád ostřejší variantu jídel, určitě koření piri piri ocení....
Kuře s těstovinami a doboru rajčatovou omáčkou nikdy nemohou vyjít z módy.
Smetanová omáčka s žampiony dodá jídlu ještě větší "grády".
Tento recept je úplně obyčejný, ale ze všech co znám je pro mě nejchutnější. Kolínka se dělají na víně na kořenové zelenině atd., ale tento recept je pro mě nej.
Dokonale šťavnaté maso vonící po tymiánu.
Kdo by odolal šťavnatému hovězímu steaku....
Dokonalá souhra chutí....kterou ocení nenej milovníci dobrého masa.
Hovězí maso je díky pomalému vaření krásně měkké a šťavnaté....
Už jste slyšeli o vaření ve vakuu? To je vaření v sáčcích za nepřítomnosti vzduchu ve vodní lázni nebo můžete použít speciální hrnce. Udržíte nejen vitamíny, tak i šťavnatost masa.
Kdo má rád vnitřnosti, jistě nepohrdně tímto receptem.
Můžeme tomu říkat i bramborové lasagne.
Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI