Ingredience: | |||||
kuličky černého bezu | 2,5 l | voda | 1 l | krystalový cukr | 1 kg |
vanilkový cukr | 1 balíček | silná káva | 6 lžic | rum | 1/2 l |
Pamatujete si hopsinkovou šťávu, kterou připravovali gumídci? Pak zkuste tento recept, třeba si také "hopsnete" radostí.
2,5 litru kuliček černého bezu s 1 litrem vody vaříme 15 minut.Co nejvíc vymačkáme a přidáme 1 kg krystalového cukru - vaříme do rozpuštění. Nasypeme 1 vanilkový cukr, přidáme 6 polévkových lžic silné kávy a necháme stát do druhého dne.
Druhý den přilijeme 1/2 litru rumu a nalijeme do lahví.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI