Ingredience: | |||||
sušený kokos | 1 šálek | voda | 2,5 šálku |
Rostlinná mléka jsou v mnohém lepší než ta živočišná - jsou bohatější na živiny a lépe stravitelná. Pokud si je navíc vyrobíte doma, šetří také vaši kapsu. A protože se často ptáte, jak na ně, rozhodla jsem se zpracovat recept i sem na blog. Vybrala jsem si kokosové, které je mi sympatické především svou vůní, ale principielně by měl návod fungovat úplně stejně i v případě mlék z jiných rostlin (např. vločkového, rýžového, makového, mandlového atd.).
Mléka si samozřejmě můžete udělat i mnohem více než jednu sklenici, zachovejte prostě jen poměr 1 : 2,5.
Použitý kokos nevyhazujte! Použijte jej na výrobu nějaké buchty nebo dezertu. Já jsem z něj udělala toto KAKAOVÉ RAWFAELLO.
Ingredience na 1 velkou sklenici, kterou vidíte na fotce.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI