Ingredience: | |||||
bílý jogurt | 250 g | salátová okurka | 1/2 ks | mléko (váženo v gramech) | 100 - 150 g |
koriandr | 6 stonků | sůl | špetka | pepř | špetka |
Osvěžující nápoj, který zklidní trávení po náročném jídle nebo příjemně zchladí v horké dny.
Okurku oloupejte a rozkrojte na několik menších kusů. Společně s koriandrem, jogurtem a menším množstvím mléka rozmixujte dohladka. Poté přidejte zbytek mléka a dolaďte solí a pepřem.
Servírujte vychlazené, ideálně po náročnějším jídle. V indické kuchyni se lassi podává na závěr menu proto, že pomáhá nastartovat trávení a zklidnit žaludek.
Dětská specifika:
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI