Na konci září jsem měla příležitost být hostem na téhle úžasné párty – setkání blogerů, které pro nás uspořádala Pažitka.cz v nádherném prostředí AvantGarde restaurantu.
23.9.2016 se konal dlouho plánovaný scuk, tedy setkání foodblogerů angažovaných v projektu Pažitka. Vše navíc pod vlajkou společnosti Electrolux a ve spojení se školou vaření Avantgarde. Pohromadě tedy spousta lidí které jsem nikdy neviděl a několik mně známých tváří, se kterými se potkávám už poměrně pravidelně. Tonda Bradáč a Lucka Krejbichová na prvním místě za Electrolux domácí spotřebiče a projekt pečeme v páře. Nebudu zapírat, na ty dva jsem se těšil nejvíce.
Zde se nabízí otázka, kdo je amatér a kdo profesionál. Protože profíků tam máme pár. Když budeme brát v potaz praxi či školu v oboru. Ale dalších padesát by klidně třeba panu Pohlreichovi v dezertech natrhlo gatě (velký smích). Je tam spousta blogerek, které přispívají do časopisů, vaří na food festivalech a jsou již poměrně známé. I přesto, že působí na pažitce bezplatně, rádi je sdílíme a propagujeme dál a poukazujeme na jejich kvality, projekty a další činnosti v gastronomii.
Chtěli spojit spotřebiče, dobré jídlo, dobré recepty, dobré kuchaře. A to vše na jednom místě. Internetové stránky o jídle byly na světě. Jejich šéfredaktorka Monika Růžičková byla hostem v Tandemu Tamary Peckové.
Ráda jí, miluje jídlo a pouští se do experimentování s ním. Sama jde s kůží na trh. „Uvařím, popíšu recept a dám na naše stránky, na Facebook, jak se mi vedlo. Lidi mají rádi i ten příběh okolo, rádi nahlíží za záclonky do cizí kuchyně. Líbí se jim fotky z mé kuchyně, “ vysvětluje způsob výběru kolegů na www.pazitka.cz Monika Růžičková.
Pažitka prý povzbudí chuť k jídlu. O pažitce s velkým P to má platit dvojnásob, alespoň podle tvůrců třebíčského webu o jídle Pažitka.cz.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI