Ingredience: | |||||
velké brambory | 4 ks | hrubá mořská sůl | dle chuti | bazalka | dle chuti |
olivový olej | dle potřeby | tymián | dle chuti | uzená paprika | dle chuti |
Brambory, jako přílohu, můžete připravovat na nekonečně mnoho způsobů, tak proč nevyzkoušet s bazalkou a tymiánem.
Brambory si den předem předvaříme do poloměkka. Druhý den si je nakrájíme na kostky, prosypeme nasekanou bazalkou, tymiánem, špetkou uzené papriky, prokápneme olivovým olejem, osolíme hrubou solí a dáme péci na plech s pečícím papírem. Dobré jsou také s jogurtem, ochuceným hořčicí nebo bylinkami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI