Domácí rajčatová omáčka zpět

Ingredience:
zahradní rajčata nakrájená na kostičky3 ksitalská koktejlová rajčata (rozpůlená)10 ksstřední cibule (nasekaná nahrubo)1 ks
ocet balsamico15 mlcukr20 mlvoda250 ml
mix soli a černého pepře5 mlnakrájená čerstvá petrželka15 mlsušená bazalka5 ml
dortová mouka10 ml
zahradní rajčata nakrájená na kostičky 3 ks, italská koktejlová rajčata (rozpůlená) 10 ks, střední cibule (nasekaná nahrubo) 1 ks, ocet balsamico 15 ml, cukr 20 ml, voda 250 ml, mix soli a černého pepře 5 ml, nakrájená čerstvá petrželka 15 ml, sušená bazalka 5 ml, dortová mouka 10 ml

Příprava

Máte na zahradě plno rajčat a nevíte co s nimi? Zde je tip na skvělou rajčatovou omáčku, která dodá jídlům ten správný říz.

Vařte všechny ingredience dohromady 30 minut kromě dortové mouky. Těsně před odejmutím omáčky z plamenu přidejte dortovou mouku a rychle promíchejte, aby omáčka zhoustla. Nechte vychladnout a podávejte s těstovinami, na pizzu či do dušených pokrmů.

Překlad: Jazyková škola FOR YOU

Home made tomato sauce 

3 garden tomatoes, diced 
10 italian cocktail tomatoes, cut in half 
1 medium onion, roughly chopped 
15ml balsamic vinegar reduction
20ml sugar 
250ml water 
5ml salt & black pepper mix 
15ml fresh chopped parsley 
5ml dried basil 
10ml cake flour 

Cook all the ingredients together except for the cake flour for 30 minutes. Just before you take of the sauce from the heat, add the cake flour and whisk quickly in so that the sauce can thicken. Bottle, let it cool down and serve with pasta, on pizzas or in stews. 

2014-05-19 Ostatní

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI