Ingredience: | |||||
zahradní rajčata nakrájená na kostičky | 3 ks | italská koktejlová rajčata (rozpůlená) | 10 ks | střední cibule (nasekaná nahrubo) | 1 ks |
ocet balsamico | 15 ml | cukr | 20 ml | voda | 250 ml |
mix soli a černého pepře | 5 ml | nakrájená čerstvá petrželka | 15 ml | sušená bazalka | 5 ml |
dortová mouka | 10 ml |
Máte na zahradě plno rajčat a nevíte co s nimi? Zde je tip na skvělou rajčatovou omáčku, která dodá jídlům ten správný říz.
Vařte všechny ingredience dohromady 30 minut kromě dortové mouky. Těsně před odejmutím omáčky z plamenu přidejte dortovou mouku a rychle promíchejte, aby omáčka zhoustla. Nechte vychladnout a podávejte s těstovinami, na pizzu či do dušených pokrmů.
Překlad: Jazyková škola FOR YOU
Home made tomato sauce
3 garden tomatoes, diced
10 italian cocktail tomatoes, cut in half
1 medium onion, roughly chopped
15ml balsamic vinegar reduction
20ml sugar
250ml water
5ml salt & black pepper mix
15ml fresh chopped parsley
5ml dried basil
10ml cake flour
Cook all the ingredients together except for the cake flour for 30 minutes. Just before you take of the sauce from the heat, add the cake flour and whisk quickly in so that the sauce can thicken. Bottle, let it cool down and serve with pasta, on pizzas or in stews.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI