Ingredience: | |||||
nejlépe domácí majonézy | 200 ml | čerstvý koriandr | 100 g | česnek | 3 stroužky |
javorový sirup | 1 lžíce | sůl | 1 špetka |
V červenci jsme s manželem dostali pozvání do restaurace Gourmet Pauza, která se nachází v Lidické ulici na Andělu. Vzhledem k tomu, že to máme z domova kousek a ještě jsme tuto krásnou restauraci nenavštívili, jedné červencové neděle jsme se vydali ochutnat jejich speciality. Po dlouhé době jsme objevili restauraci, ve které jsme si skvěle pochutnali na všech chodech, dali si k tomu kvalitní víno a poseděli v příjemném prostředí. K jednomu z chodů byla i koriandrová majonéza, která byla dle našeho názoru geniální, proto jsem poprosila majitelku Zuzku o jejich tajný recept.
Tento minirecept je naprostá bleskovka!
Lístky koriandru si nasekáme nadrobno a dáme do misky s majonézou. K tomu přidáme utřený česnek, javorový sirup a sůl podle chuti.
TIP: Doporučujeme podávat k hranolkám z kořenové zeleniny nebo brambor.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI