Ingredience: | |||||
nové brambory | 1000 g | Moravanka zelenina v nálevu | 1 ks | menší rajčata | 2-3 ks |
dijónské hořčice | 2-3 lžíce | hladkolistá petřžel | 1 hrst | sůl | 1 špetka |
pepř | 1 špetka | olivový olej | 1 lžíce | jarní cibulky na ozdobení | 1 hrstka |
Pokud uvažujete o zdravější a rychlé verzi bramborového salátu, jste u toho správného receptu. Je rychlý, chutný a dá se třeba vzít i k vodě, jako svačinka. Nejlépe chutná uleželý druhý den, tak ho hned nesnězte!
Nové brambory oškrabeme a uvaříme do poloměkka.
Mřížkou protlačíme brambory na malé kostičky.
Přidáme zeleninku, rajčátka, hořčici, bylinky, olivový olej, trochu nálevu.
Promícháme a necháme v chladu do druhého dne.
Podáváme s masem, jebo jen tak na chuť.
Dobrou chuť přeji!
Do tohoto salátu nepřidáváme ani zakysanou smetanu, ani majonézu.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI