Ingredience: | |||||
větší lilek | 1 ks | rajčátka | 4 ks | bylinky | dle chuti |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | olej s česnekem | dle potřeby |
zelené olivy | 8 ks | čerstvý koriandr | dle chuti |
Salsa je výborná a můžete ji používat například jako přílohu k masům.
Lilek omyjeme a dáme pod gril. Poté lilek sejmeme z grilu, odstraníme slupku a dužinu najemno pokrájíme. Můžeme lilkem také opéci na pánvi a podobně připravit jako na grilu. Rajčata koriandr nasekáme na kousky. Přidáme propláchnut zelené olivy. V misce vše promícháme a zakapeme olivovým olejem s česnekem podle Jany Remkové. Podáváme k vepřovému nebo kuřecímu masu nebo jen tak s pečivem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI