Marináda č.1: | |||||
sojová omáčka | 2 lžíce | olivový olej | 2 lžíce | rajčatový protlak, pyré nebo kečup | 1 - 2 lžíce |
česnek | 1/2 - 1 stroužek | bylinky a koření (např. bazalka, oregano, tymián, sušený česnek, pepř) | dle chuti | ||
Marináda č. 2: | |||||
sojová omáčka | 2 lžíce | oliový olej | 2 lžíce | hořčice | 1 lžíce |
med | 1/2 - 1 lžíce | balsamico | 1/2 - 1 lžíce | česnek | 1 stroužek |
"Mám rád uzené tofu, ale nechutná mi to klasické natural", čtu denně. Jestli se v tom taky poznáváte, možná jste ještě nezkusili tofu marinovat. Já bych si bílé tofu taky s chutí nepřikusovala k pečivu, ale když si ho předem naložím a pak se s ním v kuchyni pohraju, nejvíc si pochutnám.
Marinád jde vytvořit nespočet nebo tofu můžete prostě zakápnout na chvíli sojovkou, okořenit a i tak dosatane chuť.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI