Pesto z ředkvičkových lístků zpět

Ingredience:
dobře omyté ředkvičkové lístky hrstnastrouhaný sýr Gran Moravia hrstkešu ořechy hrst
česnek1 stroužekolivový olej trochusůl dle chuti
celozrnná bageta dle potřeby
dobře omyté ředkvičkové lístky hrst, nastrouhaný sýr Gran Moravia hrst, kešu ořechy hrst, česnek 1 stroužek, olivový olej trochu, sůl dle chuti, celozrnná bageta dle potřeby

Příprava

U mě na blogu už jste mohli najít recepty na různá pesta. Od domácího pesta z rukoly až po neobvyklou kombinaci těstovin s hráškovo-mátovým pestem. A protože ráda experimentuji, zrodil se v mé hlavě nápad na ředkvičkové pesto. Viděla jsem ho před očima okamžitě, jakmile jsem si domů z obchodu přinesla ředkvičky. Jejich zelené lístky se na tuto kombinaci perfektně hodí. Tak pojďte experimentovat se mnou.

Omyté ředkvičkové listy vhodíme do mixéru. Přidáme sýr, ořechy a česnek. Suroviny začneme mixovat a postupně k nim přiléváme olivový olej. Jakmile nám vznikne hladká pasta, dochutíme ji solí a máme hotovo. Pesto můžeme použít na těstoviny nebo si ho namazat například na celozrnnou bagetu.

2015-06-11 Ostatní

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI