Ingredience: | |||||
salátová okurka střední velikosti | 6 ks | středně velká cibule | 6 ks | česnek | 4 stroužky |
sůl | 2 lžíce | ||||
Nálev: | |||||
ocet | 600 ml | cukr | 200 ml | pepř | 1 lžíce |
kari koření | 1 lžíce | pálivá paprika / chilli | 1 lžička | pokrájený kopr | 1 lžíce |
Léto nám přináší úrodu ze zahrádek, z které máme radost, ale přichází i doba, kdy máme mnoho třeba okurek a už nevíme co s nimi. Proto mám pro vás tip na skvělou pikantní čalamádu, díky které spotřebujete přebytek okurek a kterou oceníte nejen v létě u grilování, ale i v zimních měsících k dobrému masíčku!
VENDY TIP! Do čalamády se může přidat i mrkev, nebo pokrájené kápie pro hezčí mozaiku čalamády.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI