Ingredience: | |||||
kešu oříšky | 120 g | olivový olej | 4 káv. lžičky | citrónová šťáva | 15 ml |
česnek | 1 stroužek | sůl | špetka |
Základem dobrého bramborového salátu je majonéza. Co si tak vyrobit svou vlastní veganskou? Zkuste tento recept. |
Nejdříve vytvorříme v mixeru pastu z kešu ořechů, které jsme si předem namočili (přes noc). Poté do nich přidáme kvalitní olivový olej, citrónovou šťávu, stroužek česneku a mírně osolíme. Vše rozmixujeme. Pokud je majonéza příliš hustá můžete ji zředit vodou.
Tento recept jsem převzala od velmi dobré kamarádky Zuzany Švédové. Zuzka, jako výživová specialistka, nás inspiruje a učí jak připravovat živou stravu tak, aby byla nejen zdravá, ale taky chutná.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI