Avokádová polévka zpět

Ingredience:
hrášek1 hrnekfazolové lusky1/2 hrnkuavokádo1 ks
himalájská sůl1/2 lžičkyčesnek1 stroužekchilli1 ks
voda1 sklenicejakékoliv klíčky dle chuti
hrášek 1 hrnek, fazolové lusky 1/2 hrnku, avokádo 1 ks, himalájská sůl 1/2 lžičky, česnek 1 stroužek, chilli 1 ks, voda 1 sklenice, jakékoliv klíčky dle chuti

Příprava

Velice jednoduchá na přípravu, stačí vše jen rozmixovat....

Vše rozmixujeme, po rozmixování je dobré přidat ještě nerozmixované kousky hrášku, lusků atd. Polévka je dobrá ohřátá na 37°C kdo má možnost, pokud není možnost tak nevadí, je samozřejmě také dobrá. Patří mezi mé oblíbené, takže se po ní jen zaprášilo.

Proč jíst avokádo?
Avokádo má vysoký obsah mastných kyselin omega-3, a tak snižuje množství vrásek, zlepšuje mozkovou činnost a odstraňuje bolest při artritidě. Je v něm také hodně kyseliny olejové, stavebního bloku pro mastné kyseliny omega-9, které jsou vynikající pro kůži a mají protizánětlivé účinky. Má vysoký obsah antioxidantu luteinu, užitečného při ochraně proti potížím s očima a kadiovaskulárním nemocem. Avokádo také patří mezi nejbohatší zdroje draslíku, důležitého pro zdravý krevní tlak a svalové kontrakce. Obsahuje vitamíny skupiny B, C a E, karotenoidy, draslík, zinek, beta-situsterol.

2014-03-05 Polévky

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
polévky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI