Ingredience: | |||||
hrášek | 1 hrnek | fazolové lusky | 1/2 hrnku | avokádo | 1 ks |
himalájská sůl | 1/2 lžičky | česnek | 1 stroužek | chilli | 1 ks |
voda | 1 sklenice | jakékoliv klíčky | dle chuti |
Velice jednoduchá na přípravu, stačí vše jen rozmixovat....
Vše rozmixujeme, po rozmixování je dobré přidat ještě nerozmixované kousky hrášku, lusků atd. Polévka je dobrá ohřátá na 37°C kdo má možnost, pokud není možnost tak nevadí, je samozřejmě také dobrá. Patří mezi mé oblíbené, takže se po ní jen zaprášilo.
Proč jíst avokádo?
Avokádo má vysoký obsah mastných kyselin omega-3, a tak snižuje množství vrásek, zlepšuje mozkovou činnost a odstraňuje bolest při artritidě. Je v něm také hodně kyseliny olejové, stavebního bloku pro mastné kyseliny omega-9, které jsou vynikající pro kůži a mají protizánětlivé účinky. Má vysoký obsah antioxidantu luteinu, užitečného při ochraně proti potížím s očima a kadiovaskulárním nemocem. Avokádo také patří mezi nejbohatší zdroje draslíku, důležitého pro zdravý krevní tlak a svalové kontrakce. Obsahuje vitamíny skupiny B, C a E, karotenoidy, draslík, zinek, beta-situsterol.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI