Bramborová polévka s mletým masem zpět

Ingredience:
cibule2 ksmrkev300 gbrambory1 kg
mleté hovězí maso500 gčervené fazole (400 g)1 plechovkavývar1 l
rajčatový protlak4 lžíceolej1 lžíceworcesterská omáčka1 lžíce
hladkolistá petržel1 hrstsůl špetkapepř špetka
cibule 2 ks, mrkev 300 g, brambory 1 kg, mleté hovězí maso 500 g, červené fazole (400 g) 1 plechovka, vývar 1 l, rajčatový protlak 4 lžíce, olej 1 lžíce, worcesterská omáčka 1 lžíce, hladkolistá petržel 1 hrst, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Potřebujete připravit rychlé a teplé jídlo? Pak je řešením bramborová polévka, který tyto požadavky hravě splní. Jednoduché základní suroviny, kdy se dají zpracovat i přebytky z ledničky.

POSTUP:
Cibuli nakrájíme na hrubo, necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a zprudka opečeme (vařečkou mícháme tak, aby nevznikly velké kusy). Jakmile je maso orestované, přidáme kolečka očištěné mrkve a kousky oloupaných brambor, protlak a zalijeme vývarem. Ztlumíme oheň a přiklopené vaříme 25-30min, dokud zelenina nezměkne. Pak přidáme scezené fazole a worcester. Prohřejeme, osolíme, opepříme a posypané petrželkou podáváme.

2014-05-12 Polévky

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI