Bramborovo-hrášková polévka s uzeným masem zpět

Ingredience:
bramborycca 400 gvelká cibule1 kssůl dle chuti
pepř dle chutivývar1 lsmetana1 kelímek
máslo kousekolej dle potřebyčerstvá petrželka dle chuti
česnek dle chutimražený hrášekcca 300 gopečené uzené maso dle potřeby
brambory cca 400 g, velká cibule 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, vývar 1 l, smetana 1 kelímek, máslo kousek, olej dle potřeby, čerstvá petrželka dle chuti, česnek dle chuti, mražený hrášek cca 300 g, opečené uzené maso dle potřeby

Příprava

U nás doma máme všichni rádi krémové polévky, tahle je jedna z našich oblíbených.

Na oleji a másle opečeme cibuli s bramborami, pak zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, česnek a nasekanou petrželku. Chvíli povaříme a přidáme hrášek a ještě cca 5 minut necháme provařit. Poté polévku rozmixujeme a přidáme smetanu. Nakonec ještě přidáme opečené na kostičky nakrájené uzené maso.

2016-12-01 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI