Ingredience: | |||||
brokolice | 1 ks | cibule | 1 ks | česnek | 3 stroužky |
rostlinný olej | trochu | zeleninový vývar | 750 ml | sůl | dle chuti |
pepř | špetka | červená čočka | 3 lžíce | pohanka lámanka | 3 lžíce |
K podávání: | |||||
krutony chleba (bezlepkáři volí bezlepkové pečivo) | opražená dýňová semena | řeřicha |
Brokolice je velice ceněná zelenina mezi veganskými strávníky kvůli vysokému obsahu vitamínu C, D, vápníku, železa, hořčíku nebo selenu. Mně osobně brokolice příliš nechutná. Nebo spíš jsem se ji před několika lety přejedla a od té doby ji nemusím. To mi takhle bylo 16 a chodila jsem do fitka a moje stravování se točilo kolem rýže, kuřecího masa a brokolice zapečené se sýrem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI