Ingredience: | |||||
máslo | 1 plátek | olivový olej | 1 lžička | česnek (stroužky nakrájet na jemné plátky) | 1 palice |
malá červená cibulka (nakrájená najemno) | 2 ks | brambory (na kostičky) | 2 ks | mrkev (na kostičky) | 1 ks |
nakrájená kvalitní šunka | 10 dkg | nastrouhaný sýr | 10 dkg | sušená zelená petrželka | 1 lžička |
krutonky z žitného chleba | dle chuti | jarní cibulka | na posypání | zeleninový vývar | dle potřeby |
Všude číhají bacily, tak se trochu nadopujeme přírodními antibiotiky. Horká polévka je ta nej.
Do hrnce dáme máslo, olivový olej a vše orestujeme. Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme po dobu 25 minut. Po uvaření zasypeme petrželkou.
Do polévkové misky dáme šunku a sýr, zalijeme polévkou, zasypeme krutonky a jarní cibulkou a můžeme podávat.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI