Ingredience: | |||||
kosti bizona | 1500 g | velká cibule i se slupkou | 2 ks | studená voda | 4 l |
bizoní maso | 750 g | česnek | 1/2 hlavičky | sůl | 1 lžička |
cukr | špetka | mrkev | 150 g | celer | 150 g |
pórek | 1/2 ks | bobkový list | 2 ks | hřebíček | 6 ks |
pepř | 1 lžička | petrželové stonky | dvazek | ||
Na pročištění: | |||||
bizoní maso | 500 g | mrkev | 150 g | celer | 200 g |
pórek | 1/2 ks | bílky | 4 s |
Tento recept se za účasti trpělivosti vždy odmění lahodnou chutí. Zapneme pomalý hrnec a táhneme, táhneme, však víme, co je pro ty nejlepší vývary třeba, no ne?
Nejprve si upečeme kosti. Vložíme je na plech s pečícím papírek a pečeme v předehřáté troubě 180°C.
Jakmile jsou kosti upečené, přendáme je do pomalého hrnce a zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou ji opečeme na pánvi.
Zeleninu nakrájíme na velké kousky a vše přidáme do pomalého hrnce. Přidáme maso a veškeré koření. Hrnec zapneme na stupěň I na 8 hodin. Poté necháme vychladnout.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI