Cviklovo-hrušková polievka zpět

Ingredience:
menšie cvikle3 ksmrkva1 kspetržele1 ks
hruška1 ksHimalájská soľ špitkasezam, slnečnicové semiačka dle chuti
menšie cvikle 3 ks, mrkva 1 ks, petržele 1 ks, hruška 1 ks, Himalájská soľ špitka, sezam, slnečnicové semiačka dle chuti

Příprava

Rýchla, zdravá polievka. Sýta červená až bordová farba ju robí unikátnou. Chuť samozrejme tiež.

Na repkovom oleji si orestujte nakrájanú zeleninu, pridajte hrušku a ešte restujte nech sa zvýraznia chute. Zalejte vodou aby bola zelenina ponorená, nechajte povariť, osolte a vymixujte na krém. 
Na panvici si na sucho opečte semiačka a pridajte do polievky. Ešte trochu panenského olivového oleja na ozdobu a chuť.

,,Dobré žrútstvo,,

2015-02-17 Polévky

Poznámka

PS: Zabudnite na sáčkové carpathia polievky a redukcie "do vaničke" Za 20 min máte hotovú polievku z čerstvých surovín.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlavýživové speciality/diety
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
výživové speciality/diety
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI