Ingredience: | |||||
České Ghíčko | 1 lžíce | cibule | 2 ks | máslová dýně | 1/4 ks |
petržel | 1 ks | celer | hrst | tymián | dle chuti |
nové koření | 2 kuličky | česnek | 1 stroužek | nastrouhaný zázvor | 1 lžička |
himalájská sůl | dle chuti |
Babička přinesla Máslovou dýni, že už by se jí chtělo podívat na zoubek a jelikož to byl pěkný macek, tak si to o polévku prostě říkalo.
Orestujeme na Ghí cibulku, přidáme pokrájenou dýni, petržel, celer, orestujeme, zalijeme vodou. Přidáme 2 kuličky nového koření, čerstvý tymián, vaříme do změknutí. Před koncem vaření přidáme pokrájený česnek, krátce povaříme a přidáme nastrouhaný zázvor. Ten už jsme nevařila.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI