Ingredience: | |||||
střední opravdu dobrá a zralá rajčata | 6 ks | žlutá paprika | 1 ks | střední cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky | okurka oloupaná a zbavená semen | 1 ks | olivový olej | 1 lžíce |
sůl | dle chuti | vinný ocet | 1 - 2 lžíce | ||
Na přílohu k podávání: | |||||
vejce uvařené natvrdo a nakrájené na kousky | dle chuti | černé olivy nakrájené na kostičky | dle chuti | avokádo nakrájené nakousky | dle chuti |
pečivo | dle chuti |
Polévka gazpacho. Nejhezčí večer mého života. Pozvali mě ke kapitánovu stolu. A to jsem byl v podniku pouhých čtrnáct let. Šest důstojníků a já! Říkali mi „Arnolde“. Jako první chod byla polévka gazpacho.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI