Gulášová polévka pro děti od 1 roku zpět

Ingredience:
přepuštěné máslo Ghí dle potřebyzadní hovězí maso - ořech400 gvelké cibule2 ks
česnek2 stroužkymajoránka dle chutičervená maďarská paprika lahůdková Grešík1 lžíce
mořská sůl dle chutivoda1 lbrambory3 ks
přepuštěné máslo Ghí dle potřeby, zadní hovězí maso - ořech 400 g, velké cibule 2 ks, česnek 2 stroužky, majoránka dle chuti, červená maďarská paprika lahůdková Grešík 1 lžíce, mořská sůl dle chuti, voda 1 l, brambory 3 ks

Příprava

Gulášovou polévku nedělám příliš často, ale náš malý strávníček je masový a kombinaci masa a cibulky má velmi rád. Manželovo babička nám každý rok pěstuje domácí majoránku, kterou používám v hojném množství a v gulášové polévce prostě nesmí chybět.

Na Ghí orestujeme cibuli. Přidáme na kostičky nakrájené maso, necháme zatáhnout, osolíme, přidáme papriku, promícháme, zalijeme vodou, přidáme majoránku, jeden prolisovaný stroužek česneku, necháme vařit 20-30 minut v tlakovém hrnci. Než se maso uvaří, dáme si uvařit na kostičky nakrájené brambory. Když je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, krátce povaříme a přidáme vařené brambory.

Dospělý si dokoření dle vlastní chuti chilli.

2016-02-16 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI