Ingredience: | |||||
hovězí vývar | 0,5 l | menší mrkev | 3 ks | petržel | 1/2 ks |
pórek | 1/4 ks | pažitka | dle chuti | voda | dle potřeby |
Jelikož mi zbyl hovězí vývar z omáčky, tak musel být zužitkován a jak jinak než do základu polévky. V lednici jsem měla nádherný čerstvý pórek a na zahrádce už mi začala růst pažitka, takže volba byla jasná, popadla jsem ještě mrkvičku a dala se do práce.
Hovězí vývar jsem mírně naředila, přibližně 100-150ml vody. Do hovězího vývaru, který se již vařil, jsem přidala nahrubo nastrouhanou zeleninu - mrkev, petržel a pokrájený pórek, povařila do změknutí zeleniny a nakonec jsem přidala již bez vaření pažitku.
Vývar byl připraven z hovězího masa, mrkve, petržele, celeru, nového koření, bobkového listu a soli.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI