Hovězí vývar se zeleninou na Českém Ghíčku zahuštěný pohankovými vločkami zpět

Ingredience:
České Ghíčko dle potřebyhovězí vývar1,5 lmrkev4 ks
petržel1 ksšalotka1 ksceler40 g
růžičková kapusta8 - 10 ksmajoránka dle chutihimalájská sůl dle chuti
tymián dle chutičesnek1,5 stroužkuinstantní pohankové vločky2 hrsi
České Ghíčko dle potřeby, hovězí vývar 1,5 l, mrkev 4 ks, petržel 1 ks, šalotka 1 ks, celer 40 g, růžičková kapusta 8 - 10 ks, majoránka dle chuti, himalájská sůl dle chuti, tymián dle chuti, česnek 1,5 stroužku, instantní pohankové vločky 2 hrsi

Příprava

Dostatek hovězího vývaru si říkal o polévku, která by nejen příjemně zahřála, ale i dodala v tomto počasí potřebné vitamíny. A jak jinak než se základem na Českém Ghíčku na kterém jsme se stali zcela závislý, jeho chuť v polévkách je nenahraditelná a kdo ochutná, snadno mu podlehne.

Na Českém Ghí si orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme a přilijeme hovězí vývar. Přidáme prolisovaný česnek, tymián, majoránku, sůl. Vaříme do změknutí zeleniny a ke konci přidáme instantní pohankové vločky, krátce prohřejeme.

2016-01-25 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI