Ingredience: | |||||
České Ghíčko Bio | dle potřeby | mražený hrášek Bonduelle | 400 g | batát | 1/2 ks |
tuřín | 50 g | pórek | 40 g | hraška | 1 lžíce |
voda | 1 l |
Dnes ráno se mi vůbec nic nechtělo dělat, ale jíst se musí a nikdo za mě neuvaří. Přemýšlela jsem, co uvařím tentokrát za polévku a v mrazáku jsem našla sáček hrášku, hráškovou polévku jsme dlouho neměli a jelikož ráda kombinuji chutě zeleniny přidala jsem navíc tuřín, batát, pórek a zahustila hraškou, vznikla velmi chutná polévka, na které jsme si moc pochutnali.
Na Ghí orestujeme hrášek, pokrájený batát, tuřín, zalijeme vodou, přidáme ve vodě rozkvrdlanou hrašku a vaříme do změknutí zeleniny, hrašku je potřeba povařit 20 minut, aby byla snadno stravitelná. Nakonec přidáme pokrájený pórek a krátce povaříme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI