Ingredience: | |||||
řapíkatý celer | 4 stonky | vyloupaný čerstvý hrášek nebo mražený | 400 g | olivový olej | trochu |
bazalkové pesto | 2 lžičky | česnek | 2 stroužky | sůl | dle chuti |
čerstvě mletý pepř | špetka |
V kastrolu si rozpálíme lžíci olivového oleje a osmahneme na něm do lehce zlatova na proužky nakrájený řapíkatý celer. Potom přidáme hrášek, zalijeme 1 a půl litrem vody, přidáme prolisovaný česnek a bazalkové pesto, osolíme a opepříme a vaříme do změknutí celeru a hrášku. Poté ponorným mixerem důkladně rozmixujeme na hladký krém, případně ještě dosolíme a můžeme podávat s plátkem mozzarely.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI