Ingredience: | |||||
česnek | 1 celá palice | střední cibule | 1 ks | máslo | 3 lžíce |
mléko | 400 ml | smetana | 200 ml | celá vejce | 2 ks |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | medvědí česnek | dle chuti |
Tahle česnečka je jemná a krémová, bez vývaru, ale stejně dobrá, ostatně jako každá česnečka. Tak pojďme na ni.
Cibuli nakrájíme nadrobno a na másle ji necháme zesklovatět. Přihodíme pokrájený česnek a krátce ho orestujeme. Přilijeme mléko a přibližně deset minut vaříme. Když česnek změkne, rozmixujeme základ tyčovým mixérem dohladka. Naředíme ho podle potřeby mlékem, ve kterém důkladně rozkvrdláme obě vejce, přidáme smetanu a polévku dochutíme solí, pepřem a medvědím česnekem. Krátce povaříme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI