Ingredience: | |||||
kuřecí skelet a droby z kuřete | 1 ks | voda | dle potřeby | kurkuma | 1,5 lžičky |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | libeček | dle chuti |
petrželka | dle chuti | mrkev | 1 ks | petržel | 1 ks |
celer | 1/2 ks | ||||
Noky: | |||||
vejce | 2 ks | hrubá mouka | dle potřeby | sůl | špetka |
Masový vývar vždy přijde k chuti, jak na oběd, nebo k večeři. Je zdravý a pěkně vás zahřeje.
Skelet s droby omyjeme a dáme vařit s očištěnou kořenovou zeleninou, libečkem, petrželkou a kurkumou. Když jsou maso i droby měkké, obereme maso a pokrájíme jej i se zeleninou na malé kousky a vrátíme zpět do vývaru. Zavaříme nočky z vajec a mouky a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme ho polévky ještě čerstvou petrželku a můžeme podávat.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI