Květáková polévka s hráškem, zahuštěná hraškou zpět

Ingredience:
květák1/2 ksmražená zelenina - mrkev a hrášek1 balenísůl dle chuti
pepř dle chutikari koření dle chuticherry rajčátka2 ks
voda dle potřebyhračka na zahuštění dle potřeby
květák 1/2 ks, mražená zelenina - mrkev a hrášek 1 balení, sůl dle chuti, pepř dle chuti, kari koření dle chuti, cherry rajčátka 2 ks, voda dle potřeby, hračka na zahuštění dle potřeby

Příprava

V zimě jsou polévky nejlepší jídlo přes den. Zeleninové zahuštěné, ale i vývary vás krásně prohřejí a zaženou hlad.

Květák omyjeme, rozebereme na růžičky a s omytými cherry rajčátky dáme povařit doměkka. Rajčátka po změknutí vyjmeme. Přidáme sůl, pepř a drcený kmín. Ke konci vaření přidáme zmrazený hrášek s mrkví a špetku koření. Krátce ještě povaříme a zahustíme dle potřeby hraškou. 

2018-01-29 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI