Ingredience: | |||||
České Ghíčko | dle potřeby | šalotka | 1 ks | květák | 350 g |
pórek | 100 g | mrkev | 100 g | růžičková kapust | 80 g |
kořenová petržel | 50 g | himalájská sůl | dle chuti | voda | 1,5 l |
tymián | na ozdobení |
Dnes jsem zvolila jednoduchost a hlavně jsem si chtěla vychutnat máslovou chuť Českého Ghíčka. Takže v dnešní roli jen zelenina a České Ghíčko.
Na Českém Ghíčku orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou zeleninu a květák bez košťálu. Prohřejeme, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme do změknutí zeleniny a rozmixujeme. Ozdobíme čerstvými větvičkami tymiánu.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI