Květáková polévka s pórkem a zeleninou na Českém Ghíčku zpět

Ingredience:
České Ghíčko dle potřebyšalotka1 kskvěták350 g
pórek100 gmrkev100 grůžičková kapust80 g
kořenová petržel50 ghimalájská sůl dle chutivoda1,5 l
tymián na ozdobení
České Ghíčko dle potřeby, šalotka 1 ks, květák 350 g, pórek 100 g, mrkev 100 g, růžičková kapust 80 g, kořenová petržel 50 g, himalájská sůl dle chuti, voda 1,5 l, tymián na ozdobení

Příprava

Dnes jsem zvolila jednoduchost a hlavně jsem si chtěla vychutnat máslovou chuť Českého Ghíčka. Takže v dnešní roli jen zelenina a České Ghíčko.

Na Českém Ghíčku orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou zeleninu a květák bez košťálu. Prohřejeme, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme do změknutí zeleniny a rozmixujeme. Ozdobíme čerstvými větvičkami tymiánu.

2016-01-27 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI