Ingredience: | |||||
České Ghíčko Bio | dle potřeby | květák | 150 g | bílá kulatá ředkev | 2 ks |
petržel | 1/2 ks | tuřín | 160 g | kedlubna | 100 g |
řasa kombu | velikost poštovní známky | hraška na zahušťování | 1 lžíce | voda | 1,5 l |
majoránka | dle chuti | kmín | dle chuti |
Dnes jsem přemýšlela jakou polévku připravit a jelikož na mě vykouknul z lednice načatý tuřín a spousta další zeleniny a já si nemohla vybrat, rozhodla jsem se pro kombinaci chutí a vznikla tato polévka.
Na Českém Ghíčku orestujeme pokrájenou zeleninu, zalijeme vodou, přidáme majoránku, kmín a řasu kombu, přidáme ve vodě rozkvrdlanou hrašku na zahušťování, vaříme do změknutí zeleniny a nakonec rozmixujeme tyčovým mixérem. V případě potřeby dosolíme. Hrašku je zapotřebí vařit minimálně 20 minut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI