Květáková polévka s tuřínem, mrkví a majoránkou zpět

Ingredience:
tuřín200 gstřední mrkev2 ksmalý květák1 ks
České Ghíčko dle potřebymajoránka dle chutisůl dle chuti
voda1,5 l
tuřín 200 g, střední mrkev 2 ks, malý květák 1 ks, České Ghíčko dle potřeby, majoránka dle chuti, sůl dle chuti, voda 1,5 l

Příprava

Tuřín jsem si velmi oblíbila, má jedinou chybu, strašně špatně se shání. Babička kvůli nám oběhala několik obchodů a prostě není. Už teď lituji, že jsem si koupila jen dva kusy, které jsou už pryč. No prostě další nový druh zeleniny, který se u nás zabydlel.

Na Ghí si orestujeme očištěnou a pokrájenou zeleninu. Zalijeme vodou, přidáme sůl a majoránku. Vaříme do změknutí zeleniny a poté vše rozmixujeme.

2016-03-29 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI