Ingredience: | |||||
České Ghí | 1 lžíce | cibule | 2 ks | mrkev | 300 g |
petržel | 1 ks | česnek | 2 stroužky | nastrouhaný zázvor | 1 lžička |
brambora | 1 ks | sůl | dle chuti | šťáva z 1/2 pomeranče | dle chuti |
umeocet | 1 lžíce | rýžová smetana Soyatoo | 5 lžic | voda | 1 l |
Polévková vitamínová bomba. Letošní zima je spíš aprílová a v tomto počasí je třeba podpořit imunitní systém a zároveň se hezky prohřejeme.
Na Ghí orestujeme cibulku s česnekem, pozor ať se nespálí česnek by zhořknul. Přidáme mrkev, petržel, promícháme, prohřejeme. Zalejeme vodou, přidáme sůl, brambor, vaříme do změknutí. Ke konci přidáme lžičku nastrouhného zázvoru už nevaříme. Přidáme šťávu z pomeranče, 5 lžic rýžové smetany Soyatoo a 1 lžíci Umeocta, rozmixujeme.
Pokud nemáte rýžovou smetanu dejte zakysanou a už nekyselte Umeoctem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI