Petržlenovo-zemiakový krém s pšenom a koriandrom zpět

Ingredience:
petržlen3 ksmalé zemiaky2 kspšeno50 g
koriander dle chutisoľ dle chuti4-farebné korenie špetka
kokosový olej trochu
petržlen 3 ks, malé zemiaky 2 ks, pšeno 50 g, koriander dle chuti, soľ dle chuti, 4-farebné korenie špetka, kokosový olej trochu

Příprava

Táto polievka vznikla spojením posledného, čo dom-byt dal. Kedže prvá polievka (feniklová) skončila v kanáli (prekorenená). Nič sa nedeje, improvizujeme a je tu chutná, super vyzerajúca, sedliacka polievočka.

Pšeno prepláchnite horúcou vodou, krátko orestujte v hrnci a zalejte vodou. Osolte. Uvarte.
Petržlen orestujte na kokosovom oleji, pridajte zemiaky a zalejte vodou. Uvarte domäkka, pridajte soľ, korenie a vymixujte. 
Do hotovej polievky dajte uvarené pšeno a nasekaný čerstvý koriander.

Dobré žrútstvo!

2015-06-12 Polévky

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI