Ingredience: | |||||
České Ghíčko | dle potřeby | šalotka | 1 ks | zelené fazolky Bonduelle | 5 hrstí |
menší mrkve | 4 ks | umeocet | 1 lžíe | česnek | 1 stroužek |
zázvor | 1 lžička | rýžová smetana Soyatoo | 4 lžíce | šťáva z mandarinek | dle chuti |
přes noc namočený Urad ál | 2 hrsti | sůl | dle chuti | voda | 1 l |
Znáte Urad dál? Urad dál je tak bohatý na bílkoviny, že jej Ajurvéda doporučuje jíst nanejvýš čtyřikrát týdně. Přemýšlela jsem, čím zahustit polévku, a ve svých zásobách jsem narazila na tuto luštěninu, tak jsem ji hned vyzkoušela a je velmi chutná.
Orestujeme si na Českém ghíčku šalotku, přidáme pokrájenou mrkev, zelené fazolky, česnek, zamícháme a přilijeme vodu, osolíme. Přidáme propláchnutý a přes noc namočený Urud dál a vaříme 30-40 mnut. Ke konci přidáme nastrouhaný zázvor. Rozmixujeme a přidáme šťávu z mandarinek, rýžovou smetanu a Umeocet.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI