Polévka s nádechem Indie na Českém Ghí zpět

Ingredience:
České Ghíčko dle potřebyšalotka1 kszelené fazolky Bonduelle5 hrstí
menší mrkve4 ksumeocet1 lžíečesnek1 stroužek
zázvor1 lžičkarýžová smetana Soyatoo4 lžícešťáva z mandarinek dle chuti
přes noc namočený Urad ál2 hrstisůl dle chutivoda1 l
České Ghíčko dle potřeby, šalotka 1 ks, zelené fazolky Bonduelle 5 hrstí, menší mrkve 4 ks, umeocet 1 lžíe, česnek 1 stroužek, zázvor 1 lžička, rýžová smetana Soyatoo 4 lžíce, šťáva z mandarinek dle chuti, přes noc namočený Urad ál 2 hrsti, sůl dle chuti, voda 1 l

Příprava

Znáte Urad dál? Urad dál je tak bohatý na bílkoviny, že jej Ajurvéda doporučuje jíst nanejvýš čtyřikrát týdně. Přemýšlela jsem, čím zahustit polévku, a ve svých zásobách jsem narazila na tuto luštěninu, tak jsem ji hned vyzkoušela a je velmi chutná.

Orestujeme si na Českém ghíčku šalotku, přidáme pokrájenou mrkev, zelené fazolky, česnek, zamícháme a přilijeme vodu, osolíme. Přidáme propláchnutý a přes noc namočený Urud dál a vaříme 30-40 mnut. Ke konci přidáme nastrouhaný zázvor. Rozmixujeme a přidáme šťávu z mandarinek, rýžovou smetanu a Umeocet.

2016-01-22 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI