Ingredience: | |||||
suchá cizrna | 50 g | mungo fazole | 50 g | olivový olej | 1 lžíce |
mrkev nasekaná na jemno | 1 ks | cibule nasekaná na jemno | 1/2 ks | utřený česnek | 2 stroužky |
kuřecí vývar | 1 l | římský kmín | 1 lžička | kurkuma | 1 lžička |
chilli | špetka | sůl | dle chuti | pepř | špetka |
Moje láska k polévkám stále roste a to hlavně k těm luštěninovým. Jedna cizrnová už tu byla, ale protože cizrna je hodí prakticky do všeho, tak je tu dneska zase. Tentokrát spolu s mungo fazolkami, které polévce dodají krásně bahnatou barvu.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI