Ingredience: | |||||
máslo, ghí | 2 lžíce | velký pórek | 2 ks | pohanková krupice nebo jiná | 4 lžíce |
horký zeleninový vývar nebo voda | 2 l | domácí vegeta | 1 lžíce | dobromysl (oregano) | 1 lžíce |
vejce | 2 ks | parmazán nebo *kešuparmazán | 5 lžic | rostlinná smetana | 200 ml |
Poupravená pórková z jednoho italského receptu. Pro dobrou mysl, bezlepková a zahřívací dobrota!
Na tuku orestujeme na kolečka nakrájený pórek. Osolíme, zasypeme krupicí a za stálého míchání krátce opékáme. Zalijeme vývarem, přidáme vegetu a dobromysl, vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Potom polévku odstavíme a vmícháme do ní dobře prošlehanou (ručně) vaječno-parmazánovo-smetanovou směs.
*kešuparmazán - rozmixujte kešu, lahůdkové droždí a sůl
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI