Ingredience: | |||||
České Ghíčko Bio | dle potřeby | mrkev | 2 - 3 ks | petržel | 1 ks |
střední pórek | 1 ks | sůl | dle chuti | kmín | dle chuti |
rýžové hvězdičky s tapiokou - risolino | 1 - 2 hrsti | voda | dle potřeby |
Jak říkal můj děda, polévka grunt, knedlíky špunt. No, tak u nás tomu tak rozhodně je. Bez polévky, to u nás prostě nejde, náš malý je miluje. Dnes jsem měla po Velikonocích ještě poměrně slušný výběr surovin, mrknul na mě z lednice pórek a krásná mrkvička s petrželkou, kterou jsme koupili před svátky, no a chtěla jsem delší dobu vyzkoušet nové zavářkové těstoviny, takže se šlo čarovat a výsledek byl výborný.
Na Ghí orestujeme pokrájenou zeleninu a hrst pórku, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín. Když je zelenina měkká, přidáme zbylý pórek a zavářkové těstoviny, povaříme 8-10 minut a je hotovo.
Risolino - (bez lepku bez barviv, bez alergenů - rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl).
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI