Ingredience: | |||||
cibule | 1 ks | rajčata | 1 konzerva | máslo | 1 plátek |
voda | 1 l | tymián | 3 snítky | sůl | špetka |
pepř | špetka | skořice | špetka | uvařená rýže | 1 sáček |
zakysaná smetana | 1 kelímek |
Servírujte se lžící zakysané smetany....
Nadrobno pokrájenou cibulku jsem orestovala na plátku másla, přidala pokrájená rajčata z plechovky, zalila vodou, přidala pár snítek tymiánu, osolila, opepřila a vařila asi 20 minut. Poté jsem vyndala snítky tymiánu (během vaření se lístečky uvolnili a zbyly jen dřevnaté stonečky) a polévku rozmixovala, dochutila cukrem, skořicí, solí, pepřem a nechala rozpustit plátek másla (polévka se už nevaří) Na talíři jsem přidala uvařenou rýži a lžící zakysané smetany.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI