Rajská polévka zpět

Ingredience:
cibule1 ksrajčata1 konzervamáslo1 plátek
voda1 ltymián3 snítkysůl špetka
pepř špetkaskořice špetkauvařená rýže1 sáček
zakysaná smetana1 kelímek
cibule 1 ks, rajčata 1 konzerva, máslo 1 plátek, voda 1 l, tymián 3 snítky, sůl špetka, pepř špetka, skořice špetka, uvařená rýže 1 sáček, zakysaná smetana 1 kelímek

Příprava

Servírujte se lžící zakysané smetany....

Nadrobno pokrájenou cibulku jsem orestovala na plátku másla, přidala pokrájená rajčata z plechovky, zalila vodou, přidala pár snítek tymiánu, osolila, opepřila a vařila asi 20 minut. Poté jsem vyndala snítky tymiánu (během vaření se lístečky uvolnili a zbyly jen dřevnaté stonečky) a polévku rozmixovala, dochutila cukrem, skořicí, solí, pepřem a nechala rozpustit plátek másla (polévka se už nevaří) Na talíři jsem přidala uvařenou rýži a lžící zakysané smetany.

2014-01-17 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI