Ingredience: | |||||
naklíčená / namočená loupaná pohanka | 150 g | listový špenát | 100 g | zlaté lněné semínko | 2 lžíce |
sójová omáčka Tamari | 1 lžíce | pesto z medvědího česneku (nebo 2 stroužky česneku + 1/2 lžičky soli + lžíce olivového oleje) | 2 lžíce | voda | 20 ml |
Minulý týden jsme si udělali pesto z medvědího česneku a dnes ho použijeme na přípravu RAW špenátové polévky. Ale pokud jste neměli to štěstí a nenašli místečko, kde by "medvěd" rostl, nezoufejte, pesto lze krásně nahradit.
Polévku jsem dělala v rámci tzv. jarního čistícího dne, ale stejně se nepodařilo úplně RAW, neodolala jsem a nandala nám k tomu i kvašené fazole :)
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI