Ingredience: | |||||
střední cibule | 2 ks | zmražené špenátové listy | 700 g | obrovské brambory | 4 ks |
česnek | 6 stroužků | polotučné mléko | cca 2 dcl | máslo | plátek |
olej | 1 lžíce | zeleninový vývar | cca 1 a 1/2 l | parmazánové konce, ale nejsou nutné | dle potřeby |
sůl | dle chuti | pepř | špetka | ||
Parmazánové chipsy: | |||||
nastrouhaný parmazán Gran Moravia | dle potřeby | vejce | dle potřeby |
Už od dětství zbožňuji špenát. A venku je příšerná zima. Už jsem vyhlásila pátrání po rukavicích a kulichovi. Člověk je po té noční šichtě takový jakoby praštěný po hlavě, tak to chce do žaludku něco lehčího. A taky se mu nic nechce, proto by to mělo být relativně rychlé a jednoduché. Sečteno a podtrženo, výsledkem byla špenátová polévka. S hromadou česneku. To je přeci přírodní antibiotikum. Nějak ty bacily je třeba od sebe odhánět.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI