Ingredience: | |||||
vývar + miska vývaru na rozmíchání škrobu | 1 l | sojová omáčka | 2 lžíce | ústřicová omáčka | 1 lžíce |
oloupaný a na jemno nastrouhaný zázvor | 4 cm | škrob | 1 lžíce | vejce | 2 ks |
tofu nakrájené na kostky | 100 - 150 g | jarní cibulka nakrájená na kolečka | 1 ks | tenké skleněné nudle připravené dle návodu | dle potřeby |
sůl | dle chuti |
Už vás nebaví klasický kuřecí, hovězí a pro vegetariány zeleninový vývar a chtěli by jste vaše polévky posunout kousek dál? A taky oslnit své strávníky, jak jste skvělý kuchař? Přidejte do vývaru pár ingrediencí a budete mít polévku zcela odlišnou, originální a chutnou natolik, že vždycky když budete dělat vývar s nudlemi, tak budete váhat jestli si nemáte raději udělat tuto.
Do dejte sojovou omáčku, ústřicovou omáčku a zázvor, zalijte vývarem a uveďte k varu. V misce, kde jsme si odlili trochu vývaru rozmícháme škrob. Pomalu vlijeme škrob do polévky a chvilku povaříme. Do misky si rozklepneme vejce a jemně ho vidličkou rozmícháme. Vlijeme najednou do polévky a mícháme vařečkou dokola v jenom směru, dokud se vejce nesrazí. Přidáme tofu a cibulku a dochutíme solí. Prohřejeme. Podáváme tak, že do talíře dáme skleněné nudle a zalijeme horkou polévkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI